Question
Güncellenme tarihi:
26 Tem 2020
- Rusça
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
i didn't know ve i don't knew arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
как лучше звучит? есть ли хоть малая разница?
Cevaplar
Read more comments
Deleted user
@tarnu I didn’t know is used when it happened in the past, and I don’t know is used when you don’t know now
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Bulgarca
- İngilizce (ABD)
i didn't know is in past tense
i don't knew is incorrect, don't use it
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
- Bulgarca
- İngilizce (ABD)