Question
Güncellenme tarihi:
5 Tem 2020
- İtalyanca
-
Türkçe
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (İspanya)
Türkçe hakkında soru
Hasbinallah ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
It means "Allah is enough for us" and is used when you don't know what to do or say because of your astonishment or anger.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?