Question
Güncellenme tarihi:
22 Haz 2020
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
Portekizce (Portekiz)
-
Portekizce (Brezilya)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
Give me a nibble. ne anlama geliyor?
Cevaplar
24 Haz 2020
Featured answer
- İngilizce (ABD)
@Noriji 意味は"ちょっと食べさせてください."
nibble="噛る"、"小さい動物のように食べる"
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
@Noriji I means give me a small piece of food. Example: Can I have a nibble of the cookie?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
- Japonca