Question
Güncellenme tarihi:
22 Haz 2020
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
imperative ve mandatory arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Imperative means if you don't do it, bad things will happen, so it is kind of necessary.
It is imperative that you apologize.
Mandatory means you must do it because of rules.
Wearing a uniform is mandatory.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca