Question
Güncellenme tarihi:
2 Haz 2020
- Arapça
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (İspanya)
-
İspanyolca (Meksika)
İngilizce (ABD) hakkında soru
mommy issues ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Usually means the person has psychological problems today because of how their mother treated them growing p.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?