Question
Güncellenme tarihi:
20 May 2020
- Lehçe
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
i am starting sweating right now ve I am starting to sweat right now arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Arapça
First is wrong but the second is correct
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Lehçe
@hello123434 can u explain it to me why.? Because I know that after the verb start we can use “ing” and “to” without changing meaning