Question
Güncellenme tarihi:
20 May 2020
- Korece
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
'free second'
what's mean????? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Urduca Akıcıya Yakın
It’s a bit weird but it just means wherever he is free (not busy) then he’s painting how soldiers
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın