Question
Güncellenme tarihi:
17 May 2020
- Arapça
-
Almanca
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (ABD) hakkında soru
...which is mean... ve ...which means... arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Filipino
The difference is that "Which means" is the right way to say it.
Example:
"I am a Nyctophile, which means I love the night"
Basically, "which means" is used to define something that is complicated
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça