Question
Güncellenme tarihi:
Deleted user
14 Ağu 2015
İngilizce (ABD) hakkında soru
I no longer like my job. ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
It means you used to like your job, but now you don't, not anymore.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Deleted user