Question
Güncellenme tarihi:
7 May 2020
- Rusça
-
Lehçe
Lehçe hakkında soru
Jak powiedzieć człowieku,że jest dla mnie bardzo ważny? (np. jeśli ja chcę powiedzieć mu o swoich uczuciach)
Cevaplar
Read more comments
- Lehçe
Jak o uczuciach, to najlepiej, że go/ją kochasz :)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Lehçe
Można powiedzieć na przykład: Jesteś dla mnie naprawdę cenną osobą. Raczej tak powiemy do kogoś, kto jest dla nas kimś więcej niż tylko kolegą/koleżanką. Ma to podobne znaczenie co jesteś dla mnie bardzo ważny.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
- Lehçe
Sposobów jest wiele 🙂, wszystko zależy jaki to jest rodzaj bliskości lub relacji to jest.
" Jesteś dla mnie bardzo ważną/ najważniejszą osobą."
" Nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie ."
"Jesteś dla mnie wszystkim ."
"Dzięki Tobie moje życie jest lepsze/ma sens/jest piękniejsze."
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Lehçe
Możesz też powiedzieć, że ta osoba dużo dla Ciebie znaczy - "Dużo dla mnie znaczysz."
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Lehçe
Na przykład: Jesteś dla mnie bardzo ważny i nie wyobrażam sobie bez ciebie życia
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Lehçe
- İngilizce (ABD)
@Dia_moon
Na przykład:
Zależy mi na Tobie
Wiele dla mnie znaczysz
Jesteś dla mnie kimś wartościowym
Bu cevap yardımcı oldu mu?