Question
Güncellenme tarihi:
10 Nis 2020
- Japonca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
sit endlessly in darkness ve sit forever in darkness arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İspanyolca (Meksika)
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
Endlessly means that it does not have an end. And it's used as a synonym of forever, which means duration. "For-ever" ,for all time.
Maybe there's a different word that you use in Japanese to make a difference between those two.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca