Question
Güncellenme tarihi:
28 Mar 2020
- Arapça
-
Japonca
-
Korece
-
Türkçe
Türkçe hakkında soru
İs my answer correct? Help please
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
The first one will be "Biber acı" or "biber tatlı" (i don't know, it can be "acı" or "tatlı")
And the last one will be "Halis fakir" or "Halis zengin"
Others are correct😊
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Biber tatlı mı, acı mı?
+ *BibEr acı
- Ağaç büyük mü, *küÇük mü?
- Halis fakir mi, zengin mi?
+ Halis *fakir
Yoksa kelimesini kullanırsanız daha iyi olur, eğer kullanmazsanız o zaman da aralarında virgül (,) işareti kullanmalısınız.(It's better you to use the word "yoksa", if you don't use it then you have to use the comma sign (,)
Biber acı mı yoksa tatlı mı? ( That's better)
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- Türkçe
- Arapça