Question
Güncellenme tarihi:
17 Şub 2020
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
blonde ve blond arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Could u tell me the difference between them?
thank you so much
Cevaplar
17 Şub 2020
Featured answer
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Blonde is used in reference to women and blond is used in reference to men. Though, not many people are aware of that nowadays so in casual writing it doesn’t matter which you use.
Bu cevap yardımcı oldu mu?