Question
Güncellenme tarihi:
7 Oca 2017
- İspanyolca (Meksika)
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Korece
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
teenage "dirtbag" ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
it means people (usually the teenage kids) that are dirty(because they don't wash themselves), listen to metal music, don't have any real life friends (computer or video games), and don't care about other people's opinion
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (Meksika)
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)