Question
Güncellenme tarihi:
28 Oca 2020
- Portekizce (Brezilya)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
I'm so bored! Porque tenho que usar o ( so)? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (Kolombiya)
I'm bored: eu estou entediado/aborrecido. You use "so" to emphasize the whole phrase.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (Kolombiya)
I'm so bored: Eu estou muito aborrecido. (My portuguese is not good, so forgive me if I make any mistakes)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Brezilya)
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (Kolombiya)
Don't worry, you will be able to speak it soon!
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Brezilya)