Question
Güncellenme tarihi:
28 Tem 2015
- İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
Korece
Japonca hakkında soru
どうなされてぃて? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Japonca
It sounds like どうなされていて?
This means:
どうされていますか?
どうしていますか?
なにをしていますか?
or something like that.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- Japonca
It probably means なにをしてきましたか?
In English, it sounds something like "what did you do before you came here?"
Bu cevap yardımcı oldu mu?