Question
Güncellenme tarihi:
26 Oca 2020
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
killer looks ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
She seduced him using her killer looks.
She just looks like a killer,or means anything else?
- İngilizce (ABD)
it means you look good,
you got killer looks = you got style (good style)
Bu cevap yardımcı oldu mu?