Question
Güncellenme tarihi:
26 Tem 2015
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Geleneksel Çince (Tayvan) Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
-
Fransızca (Fransa)
-
Korece
-
Geleneksel Çince (Hong Kong)
İngilizce (ABD) hakkında soru
"Our import bill has risen to astronomical proportions" ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
It's a fancy way to say,"Our bill for bringing things in is really high now."
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Geleneksel Çince (Tayvan) Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
So "import bill" means the money a country spend on import?
Highly-rated answerer
- İngilizce (ABD)
It's hard for me to say. I would need the context.
A bill is a written document that can mean you owe something or that something must be done.
So if there is no context, the answer is yes.
Bu cevap yardımcı oldu mu?