Question
Güncellenme tarihi:
2 Oca 2020
- Türkçe
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Almanca
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
verb+ing and verb to ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- Lehçe
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
I am going to school (now) - (şimdi) okula gidiyorum
I go to school (every day) - (her gün) okula giderim.
I am brushing my teeth- dişlerimi fırçalıyorum
I brush my teeth- dişlerimi fırçalarım
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
I am walkING
I am sleepING
I will go TO the shop
I will go TO the park
-
Hope this helps :)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@Aro_Arkadio
@gina93x
oh, i did not mean that...
i like goING there.
i have tried TO go there.
thanks anyway!
@gina93x
oh, i did not mean that...
i like goING there.
i have tried TO go there.
thanks anyway!