Question
Güncellenme tarihi:
1 Oca 2020
- Vietnamca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
original ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
It means 1. unique, or 2. the first of a certain object.
1.- The book was very original.
2.- That painting was the original which inspired the others.
Bu cevap yardımcı oldu mu?