Question
Güncellenme tarihi:
28 Ara 2019
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
because ve cuz arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin) Akıcıya Yakın
"cuz" is a short form of "because", but it is mostly used in situations like when you are texting your friend. Please do not use "cuz" in formal situations.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
I did it because I love her.
i did it cuz i luv her
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)