Question
Güncellenme tarihi:
31 Ara 2016
- Fince
-
Almanca
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
specific others ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
I think you mean significant other.
Your significant other is just your boyfriend/girlfriend/husband/wife.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Fince
- İngilizce (ABD)