Question
Güncellenme tarihi:
10 Kas 2019
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Fransa)
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
Bunu İngilizce (Birleşik Krallık) da nasıl dersiniz? ”Don't Mock Jack” , this was a title of a book. what is this mean?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
ジャックを馬鹿にしないで
ちなみに
what is this mean?✗ →what does this mean?○
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
@mimoffy どういたしまして。私も同じ問題がよくあります!😭😂
できるだけPlease correct my English言ったほうがいいです!
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?