Question
Güncellenme tarihi:
17 Tem 2015
- Arapça
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (ABD) hakkında soru
shred her ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
It could mean rip her into pieces, or beat her at a competition. It could be skateboard slang to mean do a trick. I don't really know; it depends on the context.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça