Question
Güncellenme tarihi:
8 Kas 2019
- Ukraynaca Akıcıya Yakın
- Rusça
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Ukraynaca
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
honey gee ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
context? could mean a few things
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Ukraynaca Akıcıya Yakın
- Rusça
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
@Alice_Snow ah!
it’s,
you’re so cute, honey...gee!!!
gee comes from Gee Whiz!
an expression meaning - far out! (but, from 100 years ago)
people still say gee but not gee whiz so much
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Ukraynaca Akıcıya Yakın
- Rusça