Question
Güncellenme tarihi:
26 Ara 2016
- Urduca
-
Arapça
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Türkçe
Arapça hakkında soru
Wallah ve Wallahi arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Arapça
They are the same , there is no diffirent and it means i swear
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
wallahi is the correct one in language, but both are used in informal talking.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
ي الله ..ي الهي نفس المعنى
wallahi has shai khateer
wallah has shai khateer
Bu cevap yardımcı oldu mu?