Question
Güncellenme tarihi:
6 Kas 2019
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
经常出现在 英语句子中的 "dy" 是什么意思 ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- İngilizce (ABD)
I don't think the other person is a native English speaker.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- İngilizce (ABD)
I don't know what "dy" is supposed to mean.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- İngilizce (ABD)
If they wrote "ty" it could mean "thank you", and that would make sense. "dy" is weird.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?