Question
Güncellenme tarihi:
8 Eki 2019
- Rusça
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
rum (adjective) ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Can a person be rum?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İbranice Akıcıya Yakın
No, "rum" is not an adjective. It's just a type of liquor.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- Vietnamca
"Rum" is never used as an adjective in AmE, but rarely in British English. You'll only see this in older British texts.
'a [rum] person' is a [strange] person.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?