Question
Güncellenme tarihi:
19 Ara 2016
- Fince
-
Almanca
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
tense ve uptight arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Tense = nervous, usually about a certain thing. "He was tense as the teacher gave out the test."
Uptight = angry and tense, being overly controlling as a result. "She was being uptight, and wouldn't let us have any fun."
"Stop being so uptight"
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Fince