Question
Güncellenme tarihi:
4 Eyl 2019
- İngilizce (ABD)
-
Hollandaca
-
Sırpça
-
Japonca
İsveççe hakkında soru
Bunu İsveççe da nasıl dersiniz? But we have drifted apart
Cevaplar
Read more comments
- İsveççe
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
”Men vi har glidit isär”. ”Glidit” is the past tense of ”glida”, which can mean slide/slip (as a verb) as well. Pronounced with a hard G 👍
Bu cevap yardımcı oldu mu?