Question
Güncellenme tarihi:
30 Ağu 2019
- Hintçe
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
ironically ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Vietnamca
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
You use ironically to draw attention to a situation which is odd or amusing because it involves a contrast.
Ex: Ironically, for a man who hated war, he would have made a superb war cameraman.
Bu cevap yardımcı oldu mu?