Question
Güncellenme tarihi:
27 Ağu 2019
- Rusça
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (Meksika)
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
You worked in the garden ve You have been working in the garden arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
There isn't really a difference, you can use either.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
You worked in the garden = Past Tense verb
You have been working in the garden = Present Perfect Tense, the action (working) began in the past and continues to the present (or has recently finished).
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?