Question
Güncellenme tarihi:
25 Ağu 2019
- Geleneksel Çince (Tayvan)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
sad ve grieve ve sorrow arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Sad is an adjective.
Grieve is a verb.
Sorrow is a noun.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)
- İngilizce (ABD)
And are there any differences to an extent?*
Grieving is trying to deal with losing something
She grieves her dead mother.
Sorrow is a very heavy sadness
Sorrow is commonplace after natural disasters.
Sad is just sad.
He is sad because he can't afford the videogame.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)