Question
Güncellenme tarihi:
5 Tem 2015
- Rusça
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Ukraynaca
İngilizce (ABD) hakkında soru
enough ve quite arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Portekizce (Brezilya)
As far as I know enough is an adverb and means "as much as is necessary". Quite is also an adverb but its mainly meaning is "very, but to extremely". For instance, I'm quite tall is totally different than I'm enough tall. Did you get it?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
Hum.. Yes, I got. They have the same meaning in Russian..
- Portekizce (Brezilya)
Good! Feel free to ask if I can help with, I'II.
Bu cevap yardımcı oldu mu?