Question
Güncellenme tarihi:
16 Tem 2019
- Japonca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Almanca
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
of service ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- Svahilice
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
Example.
How can I be of service to you?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
@Chisae “service” has 6 meanings as a noun and 1 as a verb.
In the phrase “be of service” it is like ‘help’.
“What can I do for you?”
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
- Svahilice
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- Japonca