Question
Güncellenme tarihi:
14 Tem 2019
- İspanyolca (İspanya)
- İngilizce (ABD)
-
Lehçe
-
Norveççe (Bokmal)
Kapalı soru
Lehçe hakkında soru
Jesteś kochany ne anlama geliyor?
Cevaplar
14 Tem 2019
Featured answer
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- Lehçe
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
It kinda means “You’re so kind”. We use it when someone will do something for us.
-Dziękuję Ci. Jesteś kochany.
-Nie ma problemu.
Bu cevap yardımcı oldu mu?