Question
Güncellenme tarihi:
2 Tem 2019
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
-
Almanca
İngilizce (ABD) hakkında soru
Free trade market means people can free choose the commodities they want. bu doğru görünüyor mu?
Cevaplar
Read more comments
- Arapça
- İngilizce (ABD)
- Fransızca (Kanada)
Birazcık yanlış
Free trade market means people can freely choose the commodities they want. (Freely fits better here) 😁
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
@Laila_Morkos: Yes. Thanks. Always forgot something.
- İngilizce (ABD)
- Rusça
Birazcık yanlış
Free market means people can freely choose the commodities they want.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
@oshykov9797: Thank you!