Question
Güncellenme tarihi:
3 Ara 2016
- İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
-
Geleneksel Çince (Hong Kong)
-
Japonca
İngilizce (ABD) hakkında soru
indifferent ve apathetic arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Can they be used interchangeably?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
They cannot be used interchangeably, exactly.
Indifferent is used when someone has no preference on something. This word is more light-hearted.
Apathetic is used when someone has no feeling towards something. It is used to describe people with depression sometimes. :(
Bu cevap yardımcı oldu mu?