Question
Güncellenme tarihi:
15 Haz 2019
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
- Geleneksel Çince (Tayvan) Akıcıya Yakın
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
subject ve noun arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
16 Haz 2019
Featured answer
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
Subject refers to the subject of the sentence, whereas noun is a word (other than a pronoun) used to identify any of a class of people, places, or things.
Bu cevap yardımcı oldu mu?