Question
Güncellenme tarihi:
Deleted user
8 Haz 2019
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
prompt willingness ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Prompt means "quick, punctual, timely." Willingness means "the will to do something." So prompt willingness is the will to do something quickly.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Deleted user