Question
Güncellenme tarihi:
23 Haz 2015
- İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
Vietnamca
Japonca hakkında soru
用件 ve 用事 ve 用 arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Japonca
用事 is a general word to mean "thing(s) to do" while 用件 is a formal word for 用事 and often more specific. 用 can mean the same thing with 用事 but has various meanings like "purpose" or "use."
1
disagree
Bu cevap yardımcı oldu mu?