Question
Güncellenme tarihi:
26 May 2019
- Fransızca (Fransa)
-
İngilizce (ABD)
-
İtalyanca
-
İspanyolca (İspanya)
İspanyolca (İspanya) hakkında soru
Bunu İspanyolca (İspanya) da nasıl dersiniz? Porque tiene que quedarse en casa O Porque tiene quedarse en casa ??
Cevaplar
Read more comments
- İspanyolca (İspanya)
* ¿Por qué tiene que quedarse en casa?
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (İspanya)
- Katalanca
¿Por qué? : Pour quoi?
Porque : Parce que (y algunas veces "car")
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?