Question
Güncellenme tarihi:
2 May 2019
- Korece
- Japonca Akıcıya Yakın
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
I can't afford to lose you. bu doğru görünüyor mu?
Cevaplar
Read more comments
- Filipino
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Korece
- Japonca Akıcıya Yakın
@HansV thanks. and may i ask what it means??
- Filipino
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
Doğru
@blockhousebay it means that you can't take if she/he leaves in your life.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Korece
- Japonca Akıcıya Yakın
@HansV haha. sorry again. 'i can't take' means....???
- Filipino
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
Doğru
@blockhousebay it means you cannot handle things on your own if she/he ever leaves you (or your side)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Korece
- Japonca Akıcıya Yakın
@HansV thank u~~~~^^
- Filipino
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın