Question
Güncellenme tarihi:
21 Kas 2016
- Korece
-
İngilizce (ABD)
-
Norveççe (Bokmal)
-
İspanyolca (İspanya)
İngilizce (ABD) hakkında soru
Unemployment tastes good ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Ok so first of all unemployment means you no longer have a job. So it means being unemployed feels good
Bu cevap yardımcı oldu mu?