Question
Güncellenme tarihi:
15 Nis 2019
- Lehçe
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Fransa)
-
İspanyolca (İspanya)
Kapalı soru
Farsça hakkında soru
خُدانِگَهدار ne anlama geliyor?
Cevaplar
15 Nis 2019
Featured answer
- Farsça
We use it when we like to say "good bye" but the real meaning of that is "I hope God keeps you safe"
means God خدا
نگهدار
means the one who keeps you safe
Bu cevap yardımcı oldu mu?