Question
Güncellenme tarihi:
9 Nis 2019
- İspanyolca (İspanya)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
how you use social media? why you use/ don't use social media? ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- Rusça
- Ukraynaca
How -> do <- you use social media?
Why -> do/don’t <- you use social media?
I use social media for learning/making friends/...
Bu cevap yardımcı oldu mu?