Question
Güncellenme tarihi:
22 Mar 2019
- Almanca
-
Arapça
Arapça hakkında soru
Bunu Arapça da nasıl dersiniz? what does masskhara mean
Cevaplar
Read more comments
- Arapça
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
Hallo Analena !!
Nun, das ist schwer zu beschreiben, aber die nächste Bedeutung ist etwas lustiges oder etwas, das Sarkasmus provoziert
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Deleted user
@analena maskhara = مسخرة
it means nonsense , ridiculous or trivial
it depends on the context
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Almanca
- Arapça
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın