Question
Güncellenme tarihi:
22 Mar 2019
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
- Geleneksel Çince (Tayvan)
-
Japonca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
ordinary ve general arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
22 Mar 2019
Featured answer
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Malezyaca
Both can be used in the same manner but general can be used to mean other things. When used in the same manner, they both mean something similar to "normal". But 'general', like I said has many other different meanings.
Bu cevap yardımcı oldu mu?