Question
Güncellenme tarihi:
18 Mar 2019
- Korece
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
İngilizce (ABD) hakkında soru
what does xx mean? ve what does it mean xx? ve what does it mean by xx? arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
18 Mar 2019
Featured answer
- İngilizce (ABD)
@rlawndud0103 "what does "love" mean? - It means 사랑".
"What does it mean xx?" Is not grammatically correct.
What does it mean by "Caution!" - it means be very careful"
Bu cevap yardımcı oldu mu?