Question
Güncellenme tarihi:
5 Mar 2019
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
You don’t go crying to her with yours. ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Not sure what that entirely means but, don't go crying to (insert noun). Usually means don't complain
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
- İngilizce (ABD)